Nella Kharisma – Edan Turun

LIRIK LAGU Edan Turun

Langit hang dadi saksi
bumi milu nyakseni
Suci lan putihe
tulus lan ikhlase welas sun nyang riko..

Paran tah paran maning
hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu
sing gelem telikas
nompo welas isun..

Ngelayung biso isun
dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung
koyo wong edan turun..

Serange atinisun
serange welas isun
Nemen nyang riko
nyang riko nyang riko..

Langit hang dadi saksi
bumi milu nyakseni
Suci lan putihe
tulus lan ikhlase welas sun nyang riko..

Paran tah paran maning
hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu
sing gelem telikas nompo welas isun..

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun..
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko..

Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko..
Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun..

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun..
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko..

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun..
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko…